Nyhed

Jooks tager på efterårsturné

Rapperen fra Rent Mel tager landet rundt med sit nye album "Privilegeret" i tasken

Rent Mel-rapperen Jooks har med albummet "Privilegeret" bevist, at han sagtens kan stå på egne ben uden for rap-kollektivet. Med hittet "Hun Vil Ha’ En Rapper" i baghånden tager Jooks nu på en omfattende turné, der inkluderer en koncert på Lille Vega og ikke mindst en koncert til den århusianske hiphop-festival Aarhus Took It.

I et helt årti har Jooks (med det borgerlige navn Johan Forsby) spøgt i undergrunden og har flere gange vist sin overlegne stemmeteknik blandt andet som en del af gruppen Rent Mel. Jooks har siden turneret med L.O.C., gæstet et hav af album og udskudt sit eget album flere gange, hvilket heller ikke nedtonede forventningerne til "Privilegeret".

Solodebuten har dog vist at holde vand som en stabil udgivelse, der indtil nu også har afkastet det store hit ”Hun Vil Ha’ En Rapper” af sig. Albummet gæstes af de store drenge fra Suspekt, den succesfulde L.O.C. og har produktioner af Atilla, Rune Rask og Troo L.S. Men på "Privilegeret" er det Jooks selv, der er i fokus. Rapperen med sølvskeen i munden har, som albumtitlen også antyder, ikke haft den sværeste opvækst, men tager til trods for dette udgangspunkt i sin egen hverdag og den sorg, had og kærlighed, det medfører.

Jooks lader sine lyttere komme med ind i sin beskidte og realistiske hverdag, men er samtidig ikke bange for at hylde et fast forhold eller fortælle om at få bank efter en tur i byen. Gadefortællingerne kan nu også høres live over hele landet, når Jooks tager på den store turné, der begynder i starten af oktober.

De forskellige koncertdatoer på turnéen med Jooks kan ses nedenfor, og billetter til de forskellige koncerter kan findes via GAFFA Live.

8/10: Lille Vega
9/10: Århus TookIT
10/10: Skive Teater

5/11: Forbrændingen
6/11: Tobakken Esbjerg
7/11: Thisted Musikteater

12/11: Harders - Svendborg
13/11: Bygningen - Vejle

20/11: Kulisselageret - Horsens
21/11: Klauzdal - Herlev

27/11: Pitstop - Kolding
28/11: Toldkammeret – Helsingør

ANNONCE