Nyhed

Suspekt og vennerne holder støttekoncert for Linkoban

Sammen med AV AV AV, BENAL og Jooks samler drengene ind til Linkobans kræftbehandling

Når Suspekt den 24. november spiller sidste koncert i denne omgang, er det med en helt særligt formål for øje – nemlig at samle penge ind til veninden Ling, bedre kendt som Linkoban.

Linkoban har i mange år været en del af den danske og internationale musikscene med sin attitudefyldte og eksperimenterende tilgang til grime, hiphop og pop.

I oktober 2014 blev Linkoban diagnosticeret med kræft og har kæmpet sig igennem en tung behandling. I sidste måned meddelte det danske sygehusvæsen pas. Kræften breder sig, men de kan ikke tilbyde hende mere. Ling har derfor søgt anden behandling i Frankfurt, hvor behandlingsmulighederne er langt bedre, men også yderst bekostelige.


Emil Simonsen fra Suspekt udtaler:

"Det er vigtigt, at vi går aktivt ind i kampen mod cancer, og at vi vælger ikke at give op på vores medmennesker. Vi kan kun overleve, hvis vi hjælper hinanden, og dette er vores måde at bidrage på samt sætte fokus på problemet, som desværre må siges at være et problem, vi alle sammen kender til. Ling er en del af vores hold, vores familie, og i vores verden betyder familien alting."

Emil Simonsen har sat sig i spidsen for at indsamle midler til Lings behandling i Tyskland. Med et stærkt line-up bestående af Suspekt, AVAVAV, Jooks, Benal, DJ Muchacho og Simon Jul som host er der sat show op i Pumpehuset tirsdag den 24. november med billetpriser startende fra 150 kroner. Billetindtægter og alt overskud fra barerne går ubeskåret til Linkobans behandling.


"Ingen gæsteliste – ingen freebies. Blot det stærkeste hold på gulvet og på scenen, så vi kan få Ling op igen," lyder det fra holdet bag koncerten.

Billetter kan købes her.

Linkoban-støtte-T-shirts kan købes her.


 

 

 


ANNONCE