Nyhed

Kaizers Orchestra udgiver Våre Demoner i Danmark

Nu får danskerne mulighed for købe en af de 500 kopier af de norske rockeres opsamlingsalbum

De norske Kaizers Orchestra har med deres syrede polkarock fået en kultstatus i det meste af Skandinavien og har haft stor succes med de fire studieplader, der indtil videre er udkommet. "Våre Demoner" er en opsamlingsplade af demoer, der ikke før er blevet udgivet, men som dog udkom i hjemlandet Norge i foråret. Nu får danskerne mulighed for at erhverve sig den eksklusive udgivelse i en fysisk form.

I løbet af deres ti år lange karriere har Kaizers Orchestra markeret sig som et af Norges største rockbands og har gæstet de loyale danske fans flere gange. I foråret besøgte de gale nordmænd Odense på deres turné, hvor GAFFAs anmelder roste orkesteret for deres berygtede energi og svingende musik og gav koncerten fem stjerner:

"Når Kaizers Orchestra spiller op, virker det umuligt og formålsløst ikke at sende hælen rytmisk i jorden og kaste armene i luften i takt til musikken. Det er sådan et band, man har mistænkt for at udgive albums for at have noget at spille live."


Nu kan den nye udgivelse købes i Danmark, hvis man er hurtig ved bestillingen. "Våre Demoner" er en udgivelse for dedikerede fans af det skæve orkester, hvor man kan finde numre, der ikke kom på de endelige udgivelserne. Det drejer sig om tre demoer fra "Ompa Til Du Dør", tre fra "Evig Pint", fire fra "Maestro" og to fra "Maskineri".

Fra mandag 21. september kan "Våre Demoner" købes via A:larm music's website.

 


ANNONCE