Nyhed

Kanye West gør sig selv til grin - igen

Rapperen hoppede på scenen til weekendens MTV-show, men blev buh'et af igen efter at have hevet en mikrofon fra Taylor Swift

Inden årets udgave af MTV Video Music Awards havde der været mest snak om Janet Jacksons annoncerede hyldest til sin bror. Men alle overskrifter kommer i dag i stedet til at handle om Kanye West, der endnu engang tog det på sig at hoppe på scenen og brokke sig over, at den forkerte person vandt en pris.

Inden da havde Madonna åbnet showet med en hyldesttale til Michael Jackson, hvorefter en gruppe dansere lavede et Jackson-show, der blev afsluttet ved, at Janet Jackson kom på scenen under sangen "Scream". Men overraskende nok hverken sang eller talte hun i forbindelse med sin hyldest.

Tyve minutter senere burde Kanye West nok have fulgt Janets eksempel, da countrystjernen Taylor Swift vandt prisen for Best Female Video. Den 19-årige sanger var kun lige begyndt på sin takketale, da rapperen pludselig sprang på scenen og hev mikrofonen fra den tydeligt rystede teenager. Kanye sagde derefter, at han var glad på sangerindens vegne, men at Beyoncé altså havde lavet en af de bedste videoer nogensinde.


Mens Swift stod passiv på scenen, begyndte publikum at rejse sig og komme med buh-råb mod rapperen, der forlod scenen, mens kameraerne viste billeder af Beyoncé, der var særdeles pinligt berørt. Ifølge Fox News fortsatte protesterne, efter Kanye havde fundet tilbage til sit sæde, og sikkerhedsvagterne blev derfor nødt til at følge rapperen ud af bygningen. Efterfølgende blev navnet Kanye West buh'et, hver gang han blev nævnt i forbindelse med en pris.

Selvom Beyoncé ikke vandt Best Female Video, vandt hun alligevel Video Of The Year, og her inviterede hun Taylor Swift tilbage på scenen, så den unge countrystjerne kunne færdiggøre sin takketale. Beyoncé vandt yderligere to priser til showet og var sammen med Green Day og Lady Gaga topscorerne med tre priser hver. Kanye West vandt ingen priser i år.

ANNONCE