Nyhed

Keisha forlader Sugababes

Det sidste originale medlem af de sukkersøde poptrio forlader skuden og bliver erstattet af Melodi Grand Prix-stjernen Jade Ewen

Popgruppen Sugababes har fået et lidt blakket ry for at fungere som en teenpop-institution, som sukkersøde piger forlader på stribe, når de er klar til at forfølge deres egne karrierer. Det virker også til at være tilfældet med Keisha Buchanan (billedet), der er det sidste originale medlem, der forlader gruppen. Sangerinden giver dermed plads til endnu et nyt medlem i Sugababes, som kan fortsætte den succesfulde trio.

Ifølge en pressemeddelelse er Sugababes blevet "opløst i sin nuværende form", men fortsætter med en ny skønhed på holdet. Den spritnye sugababe Jade Ewen har selv haft en lovende karriere foran sig, som allerede blev kendt som Melodi Grand Prix-repræsentanten fra England i år med sangen "It’s My Time", der var skrevet af blandt andre Andrew Lloyd Webber. Jade Ewen bliver dermed det sjette medlem af trioen, efter Keisha har skrevet kontrakt med gruppens gamle selskab Island Records som soloartist.

Keisha Buchannan blev ført sammen med to andre lovende sangerinder i Sugababes tilbage i 1998 og har siden oplevet store salgssucceser med gruppen, på trods af flere udskiftninger i pigegruppen. Det tilbageværende medlem Heidi Range, som kom til i 2001 og har sunget med på hits som "Freak Like Me" og "About You Now", har nu titlen som veteranen i sukkerpopgruppen.

På trods af nyheden om omrokeringen i teenpopgruppen, udsender den nye Sugababes-konstellation allerede det nye album "Sweet 7" den 23. november. Det er det første album med gruppen, som udkommer på Jay-Z' pladeselskab Roc Nation.

ANNONCE