Nyhed

Lily Allen stopper med at lave plader

Popstjernen bekræfter nu, at det seneste album fra i år er det sidste, og at hun ikke forlænger sin pladekontrakt

Den succesfulde popsangerinde Lily Allen har haft en kometkarriere og er med bare to albums blevet kendt over det meste af verden for sit iørefaldende popmusik. Nu skriver den succesfulde sangerinde på sin blog, at hun ikke længere vil lave mere musik.

Lily Allen har kun to udgivelser bag sig, men er hurtigt blevet verdenskendt for sin charmende stemme og sine underholdende tekster. Det seneste album "It's Not Me, It's You" udkom i starten af dette år, og kan meget vel blive popsangerindens sidste, hvis man skal tro Lily Allen selv. Den britiske sangerinde fortæller ifølge musiksiden Nme.com:

"Bare så I ved det: jeg har ikke forlænget min pladekontrakt og har heller ingen planer om at indspille en ny plade. Men jeg vil stadig forblive fan af ny musik, så det er ikke noget egoistisk korstog. Den tid er længe forbi for mit vedkommende, hvor jeg kunne tjene penge på at indspille musik."

Popstjernen har de seneste uger været særdeles aktiv i debatten om ulovlig fildeling af musik på nettet, som hun har erklæret sig heftig modstander af. Sangerinden har selv haft stor glæde af sin popularitet på Myspace, men har tidligere lavet en blog imod fildeling og udtalt:

"Jeg vil gerne have, at kunstnere, der ikke synes om fildeling, også kan få deres besked ud. Jeg vil gerne gøre det klart, at fildeling ikke er i orden, og at jeg gerne vil have musikindustrien til at se på, hvordan vi kan hjælpe artister, der kæmper med at bryde igennem i disse fildelingstider."

Om grunden til den populære sangerindes stop som pladekunstner kun skyldes hendes holdninger imod fildeling vides ikke, men der findes samtidig rygter om, at Lily Allen gerne vil starte en skuespillerkarriere og snart er at finde i en hovedrolle i det prisvindende teaterstykke "Reasons To Be Pretty".

ANNONCE