Nyhed

Peter Belli tager på turné

Sangeren tager De Nye Rivaler med rundt i Danmark i oktober og november måned

For nogle uger siden kunne vi fortælle, at den 66-årige Peter Belli i år vil fejre sit 50 års jubilæum som rocksanger med et jubilæumslivealbum og en række koncerter under overskriften "Rejsende I Rock'n'Roll". Albummet udsendes 5. oktober, og små tre uger senere sætter Peter Belli gang i en turné, der starter 24. oktober på Godset i Kolding.

Det kommende live-album er indspillet tidligere i år sammen med gruppen De Nye Rivaler og indeholder materiale, der strækker sig over hele karrieren fra debutsinglen "You Better Move On" (der kom i 1964) og til "Old Time Rock 'N' Roll" fra det seneste studiealbum "Rock 'N' Soul Music – The Memphis Album", der udkom i 2007. Undervejs er der også fundet et par af de mere hemmelige sange frem – som "Blækspruttesangen" (fra tegnefilmen "Bennys Badekar" fra 1971) og "Morgenstund Har Guld I Mund", og ingen af disse to sange har Peter Belli tidligere sunget live.

Peter Bellis band De Nye Rivaler består af Niels Ole Thorning (keyboards), Søren Bøje (guitar), Morten Maltesen (bas), Ulrik Bust (saxofon), Flemming Olsen (trommer), H. C. Erbs (trompet) og Lei og Lupe Moe (kor), og de kan opleves på følgende datoer:

Kolding (Godset 24/10)
Holbæk (Sidesporet 30/10)
Helsingør (Toldkammeret 31/10)

Strib (Strib Hallen 14/11)
Bornholm (Musikhuzet 20/11)
Næstved (Grønnegade 21/11)
Roskilde (Gimle 27/11).

ANNONCE