Nyhed

Spandau Ballet udsender nyt

Den gendannede gruppe udsender et nyt album til november, der indeholder genindspilninger af deres gamle sange

Engelske Spandau Ballet fandt tidligere på året sammen igen, og 13. oktober sætter de gang i en Europaturné, der starter med jobs i Storbritannien, inden de sætter kurs mod det europæiske fastland. Til den tid vil de fem medlemmer desuden have et nyt album på gaden.

Bandet udsender nemlig albummet "Once More" til november, der indeholder en række genindspilninger af gamle Spandau-sange. Da der endnu ikke er blevet offentliggjort en trackliste, vides det ikke, om der er tale om nye fortolkninger af hits som "True" og "Gold", eller om bandet har valgt en stribe af deres favoritter, der aldrig blev hits. En indikation af at der nærmere bliver tale om hits i stedet for andet er, at gruppen har lagt en ny version af det engelske nummer tre-hit "Only When You Leave" ud til download på deres webside.

Det ligger dog fast, at bandet har skrevet to nye sange til albummet, hvor sangen "Once More" udover at være titelnummer også er første single. Det bliver gruppens første single i tyve år, og den udsendes ganske som albummet 9. november.


ANNONCE