Nyhed

Vega Natklub bryder fri af tøjlerne

Den erfarne natklub laver et stilskifte og fokuserer i fremtiden på nattebegivenheder og elektroniske koncerter

I over et årti har Vega Natklub eksisteret med deres faste aftener næsten hver fredag og lørdag og har en anseelig plads i det københavnske klubmiljø. Som følge af, at der har været et stilskifte i miljøet, sadler natklubben nu om og fokuserer i stedet på konceptorienterede events.

Vega Natklub har i forvejen haft succes med forskellige arrangementer, der har glædet det københavnske natteliv. Men klubben vil også i fremtiden fokusere på at lave den bedst mulige fest i de bedst passende omgivelser i stedet for at lade sig binde af de gamle konventioner. Den kunstneriske udviklingschef for Vega, Mikael Pass, fortæller om stilskiftet i en pressemeddelelse:

"Fremover ønsker vi derfor at betragte vores klubarrangementer på lige fod med vores koncerter. Vi vil udvælge og præsentere de mest interessante bands, bedste dj's og innovative klubkoncepter når ideen, datoen og lejligheden er den rigtige."

Vega forventer at afholde mellem to og fire store arrangementer om måneden og fokuserer på at give det enkelte arrangement den plads og tid, som er mest gunstigt for det. Første arrangement er en aften med det franske elektroniske pladeselskab Ed Banger og den elektroniske producer Sebastian i denne måned. Georg Rasmussen, der er booker for events på natklubben, forklarer om ændringerne for at gøre Vega Natklub til en klub af international standard:

"Entreen vil variere, og afspejler de omkostninger, der følger med at sætte store navne op. Vi har nulstillet maskineriet for at skifte retning - en retning, vi tror på vil bidrage positivt til den københavnske klubscene i fremtiden og som gør, at Vega igen kan måle sig med de større klubber i udlandet"

Af de kommende events, som natklubben arrangerer, kan næste måneds "Dupstep Night Part 3" i Store Vega ses som et eksempel på stilskiftet hos Vega Natklub. Denne aften optræder de danske drum'n'bass-helte F.U.K.T. (billede), med blandt andre de to engelske dub-navne Joker og Nomad.  

Billetter til begge events kan findes via GAFFA Live: Sebastian/Ed Banger den 25. september kan findes her, og "Dubstep Night Part 3" den 16. oktober kan findes her.

ANNONCE