Nyhed

Joker klar med debut – med dansk gæst

Den unge elektroniske brite frigiver to singler – heraf en med Silas Bjerregaard fra Turboweekend

I 2007 gjorde engelske Joker sig for første gang bemærket som en blot 16-årig dj og producer, og med numrene "Digidesign", "The Vision (Let Me Breathe)" og "Tron" kan han nu betragte sig selv som en del af den britiske elektroniske musikverden.

Efter at have rejst verden rundt og underskrevet kontrakt med 4AD (Bon Iver, The National, Efterklang med flere) er Joker klar til at udgive sit debutalbum, som har fået titlen "The Vision". På albummet er hans nuværende instrumentale varemærke efter sigende blevet udvidet med en række vokale gæster, som blandt andre Jessie Ware og Buggsy. 

Men allerede den 12. september frigiver Joker de to første singler fra sin kommende debut, nemlig "Here Come The Lights" og "My Trance Girl". Singlerne udgives som 12" og download.

Singlen "Here Come The Lights" har danske Silas Bjerregaard fra elektro-rockbandet Turboweekend med inde over. Singlen kan høres her. I går torsdag blev den for første gang spillet under udgaven af Hottest Record In The World på Zane Lowes Radio 1 show, og derefter på MistaJams søsterstation.

Den unge brite går en travl tid i møde med koncerter i blandt andet Australien, Japan, USA og det meste af Europa, inden året er omme.

Debutalbummet "The Vision" sendes på gaden den 7./8. november, og de tilhørende førstesingler frigives som nævnt den 12. september.

ANNONCE