Nyhed

Wu-Tang-trio planlægger et fællesalbum

Raekwon, Ghostface Killah og Method Man bekræfter nu alle, at de er i gang med at lave et album sammen

Medlemmerne fra hiphopkollektivet Wu-Tang Clan Raekwon, Method Man og Ghostface Killah har i øjeblikket stor succes med samarbejdet på to af singlerne fra Raekwons netop udgivne "Only Built 4 Cuban Linx Pt. II". Nu løfter de tre rap-veteraner sløret for en ny udgivelse med dem alle tre.

Mtv.com har, efter rygterne har svirret om et fællesalbum, fået hver af de tre rappere til at bekræfte det endnu unavngivne projekt. Method Man blev som den sidste spurgt ved optagelserne til VH1-programmet "Hip Hop Honors", hvor han også for første gang bekræftede albumsamarbejdet:

"Det føles godt. Raekwon har sit album ude, Ghostface Killahs album udkommer snart, og så laver vi alle tre et album sammen. Og I hører det først. Jeg har aldrig sagt det på bånd før."


Tidspunktet er godt valgt for de tre rappere, de alle netop nu har succes med singlerne fra Raekwons egen soloalbum "Only Built 4 Cuban Linx Pt. 2". Dette album debuterede i top fem i den amerikanske Billboard albumhitliste og fik stor ros af anmeldere fra blandt andet Spin Magazine, New York Times og Pitchfork, som skrev i anmeldelsen:

"Ligesom på Ghostfaces moderne klassiker [Fishscale, red.] trodser dette album hiphoppens aktuelle atmosfære af ungdommens selvbevidsthed og klagerne over at genrens alderdomstegn. I stedet er det drevet af delvis feststemning og delvis traumatiseret og stædig overlevelsesdrift. En veterans tankegang kan ikke længere indeholde succes uden samtidig at skulle forsvare det. Men anse dette som et succefuldt forsvar."

Efter de to singler "House of Flying Daggers" og "New Wu" på Raekwons nye album, hvor de tre rappere netop er sammen, er forventningerne til det fremtidige samarbejde allerede tårnhøje. Wu-Tang fraktionen har dog ikke givet meget mere information om det kommende album fra trioen, udover at det angiveligt skulle udkomme på pladeselskabsgiganten Def Jam.


 

ANNONCE