Nyhed

Distortion klar med 24 nye navne – herunder en hiphop-legende

GAFFA.dk – alt om musik

Distortion Festival har netop offentliggjort 24 nye navne, nemlig 22 til festivalprogrammet på Distortion Ø på Refshaleøen samt to Distortion Club-artister, herunder hiphop-legenden Ghostface Killah fra Wu-Tang Clan.

Rapperen Ghostface Killah er en af grundlæggerne af legendariske Wu-Tang Clan og er kendt for stream-of-consciousness-tekster i et hårdt flow. Han kan opleves til Distortion Club på Nørrebro-spillestedet Rust.

Det andet nye navn til Distortion Club-programmet er den Hamburg-baserede dj Oliver Huntemann, som har lavet remixes for blandt andre Underworld og Chemical Brothers. Huntemann kan opleves på Culture Box.


Seks scener på Distortion Ø’s nye festivalgrund 

Distortion Ø flytter fra kajkanten på Refshaleøen til en ny lokation omkring “Vildnisset” bag Lynetten lystbådehavn. Festivalområdet kommer til at have seks forskellige scener, nemlig Live, Rave, Disko, Red Bull Music Stage med urban, hip hop, grime og r&b, 185 med undergrundstechno og Teknotunnel med trance, hardstyle og andre hurtige genrer.

Acid Pauli spiller techno og house og og spiller lukkesættet lørdag nat på Distortion Ø fra klokken 3 og tre timer frem mod solopgang.


De øvrige tilføjelser til programmet er som følger:

Acid Arab fra Paris bygger bro mellem varm mellemøstlig musik og råkold, vestlig techno.

Eclair Fifi spiller lo-fi-house med inspiration fra latin, freestyle, italo, rap, electro og r&b og er kendt som vært på BBC Radio One.


Der er mere lo fi house hos Central og DJ Sports, mens Pachanga Boys og Fantastic Twins serverer leftfield house og "mystisk ambient".

Den københavnske DJ Alfredo92 spiller med den israelsk/danske dj/producer-duo Sousa Schmidt, som spiller "house med smag for Østens mystik".

Erika de Casier fra Saint Cava spiller r&b og pop med 90’er-inspiration.


KhalilH2OP byder på Nikolaj Vonsilds karakteristiske vokal (kendt fra When Saints Go Machine og Cancer) blandet med guitarist Simon Formann og Villas Klint elektriske produktioner. Gruppen var nomineret til GAFFA-Prisen 2018 for Årets Elektroniske Udgivelse.

Et andet sted, som til dagligt holder til på Grønttorvet i Valby, er også at finde på Ø sammen med Fast Forward, der er parat med tre kuraterede navne: Sugar, Lund&Rønde og Olivia Mendez

Keller Label byder på lange melodiske dj-sæt. Sidste år skabte de det såkaldte Dancing Man-hoved, og i år vender de tilbage med "et forladt nedfaldent rumskib", bygget af deres design- og lyscrew Ram Schakl og Berliner Lichtbetriebe Team Supreme. Med sig har de Pauli Pocket, ægytiske Fulltone samt Ring&Dorf, Brigade, Acud og Imperieux. 


På denne scene finder publikum også Solomuns lukkesæt fredag, Diynamics-artisterne Stimming, Lehar og Johannes Brecht samt Acid Paulis lukkeset til Final Party lørdag.

Distortion Festival finder sted i dagene 30. maj-3. juni.

ANNONCE