Nyhed

Bear In Heaven bliver remixet af Oh No Ono

Det koncertaktuelle amerikanske indierockband får samtidig dansk udgivelse

Brooklyn-bandet Bear In Heaven brød sidste år igennem med deres andet album "Beast Rest Forth Mouth", som blandt andet talte singlen "Lovesick Teenagers". Det nummer er nu kommet i hænderne på danske Oh No Ono, som i øvrigt også har spillet dobbeltkoncert med Bear In Heaven på Mercury Lounge i New York. Resultatet er et ret syret remix, som kan høres/downloades her.

Bear In Heaven, som blander ny indieorck med psykedelisk krautrock, fik rigtigt fine anmeldelser, da albummet udkom i USA sidste år, blandt andet hos det store alternative musikmedie Pitchfork. Og Oh No Ono-remixet og bandets to danske koncerter har nu (endelig) fået den betydning, at Bear In Heaven får dansk udgivelse via VME og Secretly Canadian. Albummet udkommer den 10. maj.

Jon Philpot og kompagni besøger Danmark i denne uge på deres Europaturné. Fredag aften, i morgen, spiller Bear In Heaven til Pop Revo-festivalen i Århus, og lørdag den 8. maj kommer bandet til Loppen i København.

I går fangede GAFFA Bear In Heaven på deres Europaturné for at høre, hvad man kan forvente sig af de danske koncerter. Jon Philcot kunne blandt andet fortælle, at de glæder sig til at gense deres danske venner og glæder sig helt enormt til at spille de to koncerter.

Læs interviewet her: Bear In Heaven - En glædelig fejltagelse.

ANNONCE