Nyhed

Courtney er færdig med Love

Hole-sangerinden forkaster sit kunstnernavn og gider ikke tale mere om Kurt

Courtney Love, enke efter Kurt Cobain og forsanger i rockbandet Hole, er færdig med sit kunstnernavn. I et interview med NME, fremstiller hun aliasset som et alter ego, et selvstændigt individ, hvis personlighed, hun har fået nok af.

"Vi (bandet) har besluttet, at vi ikke bryder os om hende længere," lyder det fra Courtney. "Vi elsker hende, når hun går på scenen, men ellers har jeg ikke brug for hende i mit liv." Samtidig udtaler hun, at brugen af navnet Courtney Love fremover vil være en direkte fornærmelse for hende. Nu vil hun tiltales Courtney Michelle.

Senere denne måned udgiver hendes band, Hole, deres fjerde album, der vil være det første i tolv år, og derfor giver hun i øjeblikket en lang række interviews. Men hun gør det klart, at hun ikke gider besvare flere spørgsmål om eller på vegne af Cobain. "Jeg er ikke hans jordiske talsmand," siger hun til NME. "Jeg ved ikke, hvordan han ville være i dag. Han kunne være vild med overklassepiger, han kunne være vild med fede piger, han kunne være blevet homoseksuel, vi ved det ikke. Han døde, da han var 27."

Den 45-årige sangerinde, der lyder det borgerlige navn Courtney Michelle Harrison, mistede sidste år forældreretten over datteren Frances Bean, som hun havde fra ægteskabet med Kurt Cobain. Den syttenårige sangerinde blev placeret i bedsteforældrenes varetægt, og der er aldrig offentliggjort nogen årsag til fjernelsen. Courtney er knust over tabet, og udtaler, at hun er "så alene".

"Jeg er en enke og en alenemor, der ikke engang får lov til at være mor lige nu. Jeg er så alene, at det er uhyggeligt."

Hole spiller i Danmark til 13. maj. Nærmere bestemt er det Amager Bio, der kan få glæden af den nye plade "Nobody's Daughter" live, efter den er udkommet nu i april.

Billetter på GAFFA Live

ANNONCE