Nyhed

Dan Deacon klargør ny ep

Dan Deacon har annonceret på sin Facebook-side, at der snart kommer nyt

Tidligere på ugen oplyste den elektroniske musiker Dan Deacon, at der snart er nyt på vej fra hans hånd. Første udspil siden albummet "Bromst", der dog ikke et nyt album, men derimod en ep-udgivelse.

Om udgivelsen skrev Dan Deacon på sin Facebook-side:

"Ny selv-udgivet ep med sørgelige sange for orgel og vokal kommer om nogle få uger i begrænset oplag på vinyl, kassette og cd-r. Mere info kommer snart. Der er også nye tour-datoer, og næste uge begynder jeg at indspille to nye album med bandet, et med vildskab og et med meditativt vildskab. To tusind zen."

Til Pitchfork har Deacon uddybet lidt, og blandt andet fortalt at de eneste instrumenter på ep'en vil være elektrisk orgel og Deacons egen ubehandlede stemme, og at pladen vil indeholde et cover af Everly Brothers "All I Have to Do Is Dream".

Han fortæller endvidere at hans nylige brud med kæresten har været den perfekte katalysator til at motivere og drive ham til endelig at få lavet denne udgivelse.

Om musikken siger han: "I modsætning til mine andre udgivelser, vil denne musik være meget mere neddæmpet og enkelt, og jeg synes sangene er sørgelige – selvom andre måske vil synes noget andet."

Deacon har også fortalt, at han måske udgiver ep'en under et andet navn, så han kan optræde live uden at skuffe eller forvirre de festaber der er en del af hans publikum.

Den nye ep indeholder numrene:

That's Not My Own Face
So Long Old Friend
Stegosaurus One Eye
Past You
Deeyundie
All I Have to Do Is Dream (Everly Brothers cover)

Dan Deacons nye, endnu unavngivne, ep udkommer indenfor de næste par uger.

ANNONCE