Nyhed

Detaljer om ny Korn-udgivelse på plads

Der er sat trackliste på nu-metallernes niende studiealbum

Tidligere på måneden skrev Korn kontrakt med Roadrunner Records, og lovede i den forbindelse, at der ville være et nyt album i butikkerne senere i år. Det løfte bliver indfriet allerede til sommer, og som vi tidligere kunne berette her på siden, bliver det med producer Ross Robinson bag knapperne. Han har også siddet som producer på Korns to første studieudspil, og skal hjælpe bandet med at vende tilbage til den lyd, man kender fra netop de to plader, som frontmanden Jonathan Davis tidligere på året har udtalt, at man kunne vente i denne ombæring.

I en meddelelse på Roadrunner hjemmeside har bandet fortalt om arbejdsprocessen med Ross Robinson, og med det nyeste medlem af Korn, trommeslageren Ray Luzier:

"Ross hjalp os til at huske, hvad vi plejede at gøre det her for. Det var mere psykologisk end noget andet. Ross var der hele tiden, han pressede mig og han drev mig til vanvid. Jeg synger om en masse ting, der virkelig ligger mig på sinde, og han vidste, hvordan han skulle få det frem i mig. Jeg var ved at bryde sammen ved slutningen af hver sang, men jeg fik det hele ud" siger Jonathan Davis. Bassist Reginald "Fieldy" Arvizu fortsætter:

"Ray (Luzier, den nye trommeslager, red.) er som det manglende Korn-medlem, vi aldrig havde. Han passer bare så godt ind. Da vi fandt ham, klikkede det bare, for hans trommespil lyder som Korn. Han spiller med mig, og den måde han spiller på, er præcis, hvad jeg havde brug for. [...] Jeg har ventet hele min karriere på, at Korn skulle lyde, som vi lyder nu."

"Korn III -  Remeber Who You Are" har ikke fået en officiel udgivelsesdato, men den er sat til at udkomme engang i juni. På Metalhammer.co.uk kan man læse, at den skulle udkomme i USA tirsdag den 29. juni, men hvor de har datoen fra nævnes ikke. Hvis den holder stik, skulle den danske udgivelsesdato være mandag den 28. juni. Tracklisten kan ses nedenfor. Der er i øvrigt ikke sat en europæisk turné på programmet på nuværende tidspunkt, men skulle der komme planer om smut tilbage til Danmark, holder vi jer naturligvis underrettet.

Trackliste for "Korn III - Remember Who You Are":

1. Oildale (Leave Me Alone)
2. Pop A Pill
3. Fear Is A Place To Live
4. Move On
5. Lead The Parade
6. Let The Guilt Go
7. The Past
8. Never Around
9. Are You Ready To Live?
10. Holding All These Lies

ANNONCE