Nyhed

Hole-koncert aflyses

Courtney Love og kumpanerne kan ikke komme til København den 13. maj som planlagt

Om godt to uger står det genforenede punk-rockband Hole på plakaten i Amager Bio, men den optræden er nu aflyst, da forsangerinde Courtney Love, eller Courtney Michelle, som hun foretrækker at blive kaldt i disse dage, ikke har mulighed for at komme. Det skyldes, at hun skal være til stede under en retssag i USA selvsamme dag som koncerten. Præcis hvad retssagen handler om vides ikke.

Hole skulle have været i Danmark for at promovere deres nye udspil "Nobody's Daughter", der udkom i forgårs, mandag den 26. april, til helt pæne anmeldelser. Her hos GAFFA blev det til fire stjerner, og anmelder Mikkel Elbech havde følgende roser at give udspillet:

"Som tidligere er det den aggressive attitude og indædte bitterhed, der klæder Love allerbedst, og disse sider af hende er der heldigvis også gjort god plads til, som i singlen Skinny Little Bitch, der triumferer med sit pågående riff, og i Samantha, i hvilken Love vrænger den snildt citérbare linie "people like you fuck people like me". Til syvende og sidst er det de regulære, ofte snerrende rockskæringer, der fungerer bedst og dermed genetablerer Courtney Loves relevans på musikscenen."


De snerrende rockskæringer kommer danske fans ikke til at høre live i et stykke tid, for der er ikke arrangeret en koncert på et senere tidspunkt. Arrangørerne opfordrer dem, der har købt billet til at få pengene retur via Billetnet, hvilket kan ske inden for de næste 30 dage.

ANNONCE