Nyhed

Hør Månedens Demo live på fredag

Århusianske Orange Monks og københavnske Forgotten Fields On Fire kan opleves i Huset i Magstræde i København

Denne måneds demo i GAFFA er det americana-inspirerede Århus-band Orange Monks, og som support til koncerten fredag den 30. april på Musikcaféen i Huset i Magstræde i København har de københavnske Forgotten Fields On Fire, der ligeledes blev rost i denne måneds blad.

Men hvor århusianernes univers trækker mest på forskellige amerikanske rødder, er københavnernes tydeligvis britisk.

Begge bands er guitarbaserede, men Orange Monks er akustiske og Forgotten Fields On Fire er elektriske. Orange Monks har en tydelig frontfigur, og Forgotten Fields On Fire står mere som et band. Begge bands skriver virkelig gode sange, og kan spille dem, så man tror på dem. "De seks andre i bandet er meget diskrete og effektfulde, når de stille men maskuline sange skal dekoreres. Det er et meget smukt og mørkt rum, de befinder sig i, med rigelig plads til både stemning, armbevægelser, smerte og masser af kærlighed", kunne man læse i GAFFA om Orange Monks.

Og om Forgotten Fields On Fire stod der: "Det er troværdigt og virkelig charmerende, med al sin drengethed og uskyldige tilgang til en tradition, der aldrig bliver helt utidssvarende. De tre sange går i fin forlængelse af hinanden, har en homogen lyd og holder en høj standard, som jeg har en fornemmelse af de kan holde".

To gode bands på vej op.

Orange Monks på MySpace

Forgotten Fields On Fire på MySpace

ANNONCE