Nyhed

Oppenheimers Eftermiddag-program klar

Silver Gleaming Sound Machine, The Kites, Caspian & The Good Times, Lastbandalive, Jeremy Sparrow og Forgotten Fields On Fire kan opleves på VoxHall 21. august

Det århusianske arrangement Oppenheimers Eftermiddag har i 11 år promoveret nye navne, der står på kanten af det store gennembrud. Endagsfestivalen har tidligere budt på navne som The Blue Van, BliGlad, Tiger Tunes, Dúné, Ginger Ninja og Fallulah, der alle efterfølgende har markeret sig nationalt og for nogles vedkommende også internationalt. Nu er programmet klar til den næste omgang af Oppenheimers Eftermiddag.

Ud fra over 130 ansøgende bands har arrangørerne i samarbejde med en ekstern jury bestående af folk fra musikbranchen fundet frem til seks bands, der får lov til at vise deres værd over for publikum og ikke mindst de bookere og branchefolk, som traditionen tro vil være til stede i stort antal. Og de udvalgte få er som følger:

Silver Gleaming Sound Machine (MySpace)


The Kites (hjemmeside)

Caspian & The Good Times (MySpace)

Lastbandalive (MySpace)


Jeremy Sparrow (billedet) (MySpace)

Forgotten Fields On Fire (MySpace)

Mellem de seks koncerter er der små, tværæstetiske indslag. Derudover præsenterer Oppenheimers Eftermiddag en surprise-koncert med et navn, der tidligere har optrådt på Oppenheimers Eftermiddag, og som siden har fået solid succes.


Oppenheimers Eftermiddag løber af stablen den 21. august klokken 15-02. Begivenheden finder sted i Voxhall i Århus, og entréen i døren er på mindst 11 kroner.

Oppenheimers hjemmeside

 


ANNONCE