Nyhed

Keith Caputo og Zoli Teglas kommer til København

Der er dobbeltkoncert med de to før så hårde herrer i midten af september

Forsangeren fra det alternative metal-band Life Of Agony, Keith Caputo, og frontmanden fra Ignite og Pennywise, Zoli Teglas, er begge gået solo i de sidste mange år, og nu slår de deres Europa-turnéer sammen til en. Det betyder, at når Caputo vanen tro kommer forbi Danmark, får de danske fans en ekstra godbid med oven i hatten i form af Teglas.

Caputo har siden sin solo-karrieres start i 2000 været en regelmæssig gæst herhjemme. Når han dette efterår besøger The Rock i København, er det med en ny koncept-ep i bagagen. Det skulle være en cover-ep, der til en vis grad er selvbiografisk, og omhandler opvæksten i fattigdom og et voldeligt miljø med stofmisbrug. Ep'en bliver i øvrigt kun solgt på denne turné.

Hvor Keith Caputo i de sidste mange år har været en trofast gæst på den danske musikscene, er Zoli Teglas et mere eller mindre ubeskrevet blad på disse kanter. Han har siden 1993 været frontmand for det knap så kendte punkband Ignite, og overtog tjansen som forsanger i punk-rock bandet Pennywise, efter Jim Lindberg forlod bandet sidste år. Han udfylder begge stole sideløbende, og har oven i købet dette solo-projekt, kaldet Zoli Band, og det får danskerne nu mulighed for at lægge ører til.


Dobbeltkoncerten løber af stablen søndag den 19. september på The Rock i København, og er deres eneste koncert i Skandinavien i denne omgang. Forsalget starter på mandag den 19. april klokken 10.00, via Billetlugen.

ANNONCE