Nyhed

M-Cnatet sælger kanyler

De alternative udgivelsesformer tages i brug, når M-Cnatet 30. april udsender næste single

Den københavnske hippiehop-gruppe M-Cnatet tager uortodokse metoder i brug, når de den 30. april udsender nummeret "Rejsen Til Utopia" som single. Sangen er fra det anmelderroste debutalbum "Om Nogen", og vil blive ledsaget af en Nicolas Freng-instrueret musikvideo, og hele herligheden udkommer på kanyle.

Bag det frastødende ydre gemmer kanylen et indbydende tiltag. Her finder man nemlig et lille USB-stick, hvorpå både musikken og videoen er lagret, og der er både Swab-, Es-, Cavio- og Morden-remixes at finde i injektionsenheden. Med det alternative format søger duoen at få musikken ind under huden på deres fans. I dagens musikindustrielle fallithelvede handler det hele om bemærkelsesværdig markedsføring, og USB-metoden kendes i forvejen fra blandt andet Rune RKs "Danish Bacon vol. 1", der udkom på moderigtigt armbånd i 2009. Her var det housemusikken og livet omkring den, der skulle afspejles i formatet, mens det i tilfældet M-Cnatet er den "dope" hiphop-musik, der går i blodet som et skud hvid heroin.

Udgivelsen fejres med releaseparty på Saxons fredag d. 30. april, hvor der vil være forevisning af videoen, og ferm disc jockeying af de to rappere fra M-Cnatet.


ANNONCE