Nyhed

Mew og Kashmir spiller på Albani

Bryggeriet i Odense lægger rum til dobbeltkoncert i september

To af dansk musiks største navne, Kashmir og Mew, tager til september til Fyn, hvor spillestederne Kansas City og Posten er gået sammen om en aften med de anmelderroste bands. Arrangørerne tvinger dog ikke folk til at vælge mellem de to koncerter, for med i projektet er også Albani Bryggeriet, der denne gang lægger lokaler til hele molevitten. Dobbeltkoncerten finder sted 4. september.

Mew udgav i 2009 deres femte album. Det bærer titlen "No More Stories...", og kendetegnes sædvanen tro af abstrakte drømme og melankoli; en opskrift, der denne gang udløste hele seks stjerner i GAFFA. "No More Stories... er som en grandios musikalsk collage, hvor Mew maler svimlende med den helt store pensel," skrev anmelder Finn P. Madsen.

Kashmir var sidst pladeaktuelle ved indgangen til dette år. Albummet hedder "Trespassers", og det fik fem stjerner i GAFFA. Også her var det Finn P. Madsen, der var ude med ordene "Kashmir krydser på Trespassers deres eget spor uden at sætte noget over styr og samler de sidste 10 år af karrieren i et knugende og dybtfølt favntag."

Den 4. september er begge grupper så kommet til Odense, hvor hvor fynboerne altså gives endnu en chance for at se Kashmir, der jo gav en udsolgt koncert på Posten den 24. april.

Find billetten fra i morgen via GAFFA Live.

ANNONCE