Nyhed

Nyt album fra Andy Bell fra Erasure

Soloudspil nummer to fra synthpop-duoens forsanger er på trapperne

Efter 20 millioner solgte albums, fem nummer ét hits og 17 Top-10 singler i England alene, og flere udsolgte koncerter i Danmark sammen med Erasure, har forsanger Andy Bell haft masser af succes sammen med Vince Clarke. Men han kan også på egen hånd, og nu er han snart igen aktuel med et soloalbum.

Den nye plade hedder "Non-Stop" og er skrevet og produceret af Andy Bell sammen med Pascal Gabriel, der også har siddet bag pulten for navne som Little Boots, S'Expresss, Ladyhawke, Debbie Harry og Kylie. Det nye album indeholder blandt andet singlen "Call On Me", der netop er afleveret til de danske radioer, og "Honey If You Love Him", der lidt overraskende er en duet med Jane's Addictions Perry Farrell, der også har skrevet sangen.

Andys første soloalbum, "Electric Blue" udkom tilbage i 2005, hvor det fik fire stjerner og følgende ord fra GAFFAs anmelder Morten Schwarz Lausten:

"Med sin karakteristiske vokal og glæde for ubekymret, kæk dansepop er musikken naturligvis ikke radikalt anderledes end Erasures. [...] Grundet samarbejdet med producerne bag bl.a. Moby byder albummet på flere sange, som det outrerede, syntetiske titelnummer, på lidt mere udfordrende lyd og dybere beats".

Om det samme er tilfældet på det kommende album finder vi ud af til maj.

Tracklisten for "Non-Stop" er som følger:

01. Running Out
02. Call On Me
03. Subject / Object
04. Say What You Want
05. Will You Be There?
06. Slow Release
07. Touch
08. Non-Stop
09. DHDQ
10. Honey If You Love Him (featuring Perry Farrell)

"Non-Stop" udkommer den 24. maj.

ANNONCE