Nyhed

Peter Hook fremfører Unknown Pleasures

Bassisten markerer 30 års dagen for Ian Curtis' selvmord ved at fremføre Joy Divisions debutplade i sin helhed

Joy Division-sangeren Ian Curtis begik selvmord 18. maj 1980, og for at mindes denne begivenhed har bassisten Peter Hook besluttet sig for at fremføre hele Joy Divisions debutplade "Unknown Pleasures" på spillestedet FAC251 i hjembyen Manchester.

Spillestedet ligger i de gamle Factory Records-lokaler, der i februar genåbnede som spillested. Her vil Hooky sammen med en række gæster kaste sig over materialet fra albummet, der udkom i 1979 og blandt andet indeholder sangen "She's Lost Control".

De øvrige medlemmer fra Joy Division, Bernard Sumner og Stephen Morris, lever i bedste velgående og slår i disse dage deres folder i bandet Bad Lieutenant, der blev dannet, efter Peter Hook forlod New Order. De tre herrer er dog ikke på synderlig god fod, så det er tvivlsomt, om de vil være at finde på gæstelisten til arrangementet.

Hook optræder inden da til en række arrangementer med titlen "An Evening Of Unknown Pleasures", hvor han ud over at optræde også vil fortælle historier og besvare spørgsmål om tiden med Joy Division.

ANNONCE