Nyhed

Stevie Wonder til Parken

Den legendariske pianist sætter sit klaver op i København til juli

Hvis der findes et positivt modstykke til udtrykket "En ulykke kommer sjældent alene", så ville det i den grad være på sin plads at få det gravet frem i dag. Kort tid efter at Roskilde Festival offentliggjorde, at Prince lægger vejen forbi Danmark, følges der nu op med offentliggørelsen af en koncert med Stevie Wonder i Parken 16. juli.

Dermed indtager endnu en amerikansk legende dansk jord, og koncerten med Stevie Wonder bliver en del af hans netop annoncerede Europaturné, der følger op på den udsolgte "Live At Last - A Wonder Summer's Night" turné, som ramte Europa i 2008.

Den turné ramte Aalborg i september 2008, og her blev billetterne revet væk på tyve minutter, så manden bag klassikere som "Signed, Sealed, Delivered I'm Yours", "Superstition", "You Are the Sunshine Of My Life", "As", "Master Blaster (Jammin)", "Part-Time Lover" og naturligvis "I Just Called to Say I Love You" har tydeligvis stadig et særdeles trofast publikum her i landet.

Men denne gang er det altså Parken i København, der lægger scene til, og her kan Stevie Wonder opleves fredag 16. juli. Billetsalget starter tirsdag 27. april klokken 10:00 gennem billetlugen.dk.

ANNONCE