Nyhed

Taylor Hawkins & The Coattail Riders i Lille Vega

Foo Fighters-trommeslageren Taylor Hawkins og hans band kommer til København til sommer

Ikke alle kender Taylor Hawkins, men de fleste kender det band, han sidder i stolen for, nemlig Foo Fighters, som han har spillet trommer for siden 1997. Indtil da spillede Hawkins trommer ude på de store scener for Alanis Morissette i forbindelse med hendes "Jagged Little Pill"-turne.

Efter syv år med Foo Fighters begynde tromme-Taylor at indspille egne sange til sit debutalbum "Taylor Hawkins and the Coattail Riders ". Albummet blev udgivet i 2006 og fik både pæne og mindre pæne ord med på vejen af anmelderne rundt omkring på musikmagasinerne.

Nu er Taylor Hawkins & The Coattail Riders så klar med opfølgeren "Red Dirt", som udkommer den 19. april på Sony Music, og i den forbindelse kommer Taylor og drengene til Vega for at give danskerne en live-performance af det nye materiale.

Udover Taylor Hawkins, der udover at spille trommer også synger, består trioen af Chris Chaney på bas og Gannin Arnold på guitar. På albummet er der også nogle prominente gæster, nemlig Elliott Easton fra The Cars, Foo Fighters-frontmanden Dave Grohl, samt kongerne Brian May og Roger Taylor fra Queen.

Taylor Hawkins & The Coattail Riders kan ses og høres i Lille Vega fredag den 9. juli. Billetsalget er i gang.

ANNONCE