Nyhed

The Storm til Rock Am Ring

Både The Storm og Volbeat kan opleves til Tysklands Rock Am Ring-festival

"Har en rigtig god nyhed som jeg ikke gider launche i dag. Så tror i bare at det er en aprilsnar. I morgen imorgen..."

Sådan skrev The Storms forsanger og femme fatale Pernille Rosendahl på Twitter torsdag 1. april. Tre dage senere løftede hun så endelig sløret med ordene:

"Ok Folks. De gode nyheder er, at vi netop er blevet konfirmeret til at spille Tysklands største rockfestival Rock am Ring/Park til sommer".

De fleste danskere har sikkert siddet og nydt Pernille Rosendahl i X Factor de sidste måneder. Nu bliver det tyskernes tur til at nyde hende – og hendes mand Johan Wohlert – når de går på scenen i Nürburgring til sommer. Til samme festival kan man udover en lang række hårdtslående internationale navne også opleve danskerne i Volbeat.

Det er i år 25 år siden Rock Am Ring blev afholdt første gang med navne som U2, Chris de Burgh og Huey Lewis på plakaten. Gennem tiden er festivalen blevet mere hårdtslående og er nu en af verdens største festivaler. Sammen med tvillingefestivalen Rock Im Park, havde de to festivaler i 2007 over 150.000 gæster.

Vores danske kunstnere er i fint selskab til Rock Am Ring, med store navne som Alice In Chains, Bad Religion, Jay-Z, Kiss, Motörhead, Muse, Rage Against The Machine, Slash, Slayer.

Rock Am Ring foregår den 3-6. juni ved den berømte racerbane Nürburgring i Tyskland.

ANNONCE