Nyhed

Thomas Dybdahl til Spot

Nordmanden får følgeskab af svenske Miss Li og finske Villa Nah

Der bliver ved med at komme nye navne til plakaten for dette års Spot Festival, og blandt de tre nyeste finder vi to debutanter og en genganger. Det er naturligvis den populære norske sangskriver Thomas Dybdahl, der tidligere har gæstet festivalen, mens svenske Miss Li og finske Villa Nah er nye navne i Spot-sammenhæng.

Dybdahl var senest på Spot sammen med bandet The National Bank, men han har også tidligere stået på den århusianske festivalscene som solist. Det er samme rolle han indtager i år i anledningen af udgivelsen af albummet "Waiting For That One Clear Moment", der udkommer i slutningen af april.

Også Miss Li, der har det borgerlige navn Linda Carlsson, er på trapperne med nyt. Hun udsendte sin debutplade i 2006, og senest har hun udsendt sit fjerde udspil "Dancing The Whole Way Home", der af GAFFAs Simon Christensen blev kaldt et charmerende svensk popudspil og blev spået, at Miss Li med tiden godt kunne gå hen og udvikle sig til en popstjerne af international klasse.

Sidste navn i denne omgang er finske Villa Nah, der er aktuelle med deres debutalbum "Origins", der indeholder electropop-singlen "Remains Of Love", som blandt andet er blevet rost hos NME.

Dermed altså tre nye nordiske navne til programmet for årets Spot Festival, der afvikles i Århus i dagene 20.-22. maj.

ANNONCE