Nyhed

40 kom til skade til Sonisphere

En storm ødelagde udstyr og sendte to mand på hospitalet til den finske festival

På fem minutter ødelagde en storm en af scenerne på den finske udgave af Sonisphere-festivalen, og ved samme lejlighed kom omkring fyrre mennesker til skade, hvoraf to først blev vurderet til at være i kritisk tilstand, men nu skulle have det godt.

Stormen kom ganske uventet og forårsagede så store skader på festivalens næststørste scene, at Mötley Crüe måtte aflyse deres koncert, og Iggy Pop måtte spille en nærmest akustisk koncert.

Iron Maiden (billedet) gik på med to timers forsinkelse efter roadies havde brugt omkring 30 hårtørrere til at tørre udstyret på hovedscenen, og Alice Cooper kunne også gennemføre sin koncert, efter at lave lånt noget gear af Slayer.

Det var den sidste af årets 11 Sonisphere-festivaler, der inkluderede flere koncerter, hvor The Big Four også kendt som Metallica, Megadeth, Slayer og Anthrax gav koncerter sammen. Hele turen blev overværet af mere end 700.000 mennesker, der overlevede store mængder mudder (Sverige og Schweiz), en sandstorm (Spanien) og en tornado (Finland).

ANNONCE