Nyhed

4Fod på dansk turné

Rap-gruppen 4Fod udgav i maj deres debutplade. Nu skal den præsenteres live.

Albumaktuelle 4Fod besøger snart en række af de danske spillesteder. I maj måned udgav den danske rap-gruppe nemlig deres første egentlige debutalbum "Hovedet På Blokken" efter næsten ti år som 4Fod, og det er med den i bagagen, at de danske scener skal indtages.

GAFFAs Christian Grubert sagde følgende om albummet, da det udkom: "Albummets klart bedste numre Dyret I Spejlet og Hæy har begge enkle uforcerede kvaliteter, der giver plads til, at Brygs og KamiKasper kan udfolde sig frit", og "4fod har talentet til at placere sig selv i en unik position i dansk rap, men det kræver mere end kun hovedet på blokken."

GAFFAs anmelder havde altså tvivl omkring udgivelsen, men tvivlen skal så sandelig komme bandet til gode live på denne tour.

Brygs, Kami Kasper og Dj'en Simon Stoy starter i København på fredag den 3. september, hvor trioen stiller op med et live-band.

Hele touren ser ud som følger:

3. september, København, RUST kl. 21:00

10. september, Svendborg, Harders kl. 21:00

16. september, Viborg, Paletten kl. 21:00

17. september, Sønderborg, Sønderborghus

1. oktober, Roskilde, Paramount

Desuden har 4fod netop optaget en video til sangen "Dyret i Spejlet", hvor Suspekts Bai-D blandt andet har bidraget, og den er efter sigende i fuld gang med at blive klippet og gjort klar til broadcasting.

ANNONCE