Nyhed

U2 arbejder på tre forskellige plader

Bandet skriver sange til en makker til det seneste album samt yderligere to udgivelser

U2 er godt i gang med deres genstartede 360 Tour, der skal fortsætte i næsten et år endnu. Alligevel er bandet begyndt at kigge frem mod deres næste udgivelse samt to mere plus en musical.

Bono har tidligere udtalt, at bandet planlægger at udgive et album med titlen "Songs Of Ascent", der er blevet omtalt som en musikalske følgesvend til det seneste album "No Line On The Horizon". Men ifølge et nyt interview med Rolling Stone er det langt fra det eneste projekt, bandet har gang i.

Vi har også tidligere skrevet om en musical om Spider-Man, som The Edge og Bono skriver sange til, men derudover overvejer bandet lige nu at lave både et rock- og et club-album.

Bandet har på denne turné allerede spillet nogle nye sange, og det virker som om de er færdige med at promovere "No Line On The Horizon", og i stedet vil kigge fremad på de resterende datoer samt naturligvis dykke ned i bagkataloget.

Bono siger, at bandet har 25-30 nye sange, der kan fordeles henover de fire projekter, og det er ikke utænkeligt, at der allerede vil ligge en ny udgivelse klar, når bandet går i gang med de amerikanske koncerter.

Så skal man se U2 i udlandet på denne turné, kan man altså forvente at høre en del nyt materiale i en del forskellige genrer.

ANNONCE