Nyhed

You Me At Six til Vega

Punkpopperne får følgeskab af Kids In Glass Houses og Ten Second Epic i København

Tre bands inden for den i disse år så populære pop/punk/emo-genre har meldt deres ankomst til Lille Vega i København onsdag den 6. oktober. Nemlig You Me At Six, Kids In Glass Houses og Ten Second Epic.

Britiske You Me At Six' sidste besøg i Danmark var som opvarmning for Paramore i KB Hallen i december. Bandets gennembrud kom i 2007 med udgivelsen af deres debutalbum "Take Off Your Colours", som gav dem flere store hits i hjemlandet. Bandet udgav deres andet studiealbum, " Hold Me Down" i januar i år, og pladen gik direkte ind på en femteplads på den engelske albumhitliste.

GAFFAs Erik Barkman var dog lidt mere forbeholden. Han tildelte albummet to stjerner og skrev blandt andet: "Opskriften følges til punkt og prikke: Huggende-skråstreg-lyriske guitarer – tjek! – råbende vokaler og sukkersøde korharmonier – tjek! – skæve rytmer under strømlinede melodier – tjek! Langt sværere er det at få øje på de skæve indslag og slidstærke melodier, der gør emo-bannerførere som Fall Out Boy og Paramore interessante."

Ligeledes britiske Kids In Glass Houses har siden starten af 2006 turneret heftigt og varmet op for bands som 30 Seconds To Mars og Fall Out Boy. Bandet udgav i 2008 deres debutalbum "Smart Casual", og opfølgeren "Dirt" udkom i foråret.

Canadiske Ten Second Epic blev dannet i 2002 og har turneret i mange år i både Canada og USA, før de i 2006 udgav deres debutalbum "Count Yourself In". I 2009 fulgte de albummet op med "Hometown".


Billetsalget begynder onsdag den 4. august via GAFFA Live.

ANNONCE