Nyhed

Dunkel Disco-fest på Rust

Kings Of Dark Disco giver natkoncert, mens dj-crewet fra Rust Din Røv efterfølgende giver den op

I morgen, lørdag den 11. december, kan du opleve det talentfulde disco-orkester Kings Of Dark Disco sammen med dj-crewet fra klubben Rust Din Røv til en natkoncert på Rust i København.

Kings Of Dark Disco (billedet) har for nylig skrevet under på en kontrakt med Target Records, og de står klar med deres debutalbum i februar næste år og har allerede har udgivet første single, "Lady Libertine", fra det kommende album.

Det dunkle discoband har tidligere beskrevet deres musik som et lydunivers, der på én gang er dansabel pop, ligesom den besidder en kosmisk dekadence og melankoli, der gør at musikken på én gang bevæger fødderne og sindet. Hvor inspirationerne findes hos navne som Daft Punk, Space, New Order, Kraftwerk, David Bowie med flere.


Den månedlige klub Rust Din Røv kan fejre to-års fødselsdag, og i den anledning skriver de følgende i deres pressemeddelelse.

"En af Rust Din Røvs stolteste opgaver er at få en følelse af den fedeste privatfest op at køre, og er ofte lige så ublu i deres blanding af stilarter, stemninger og tempo! Det er det, der har været med til at holde klubben kørende i så lang tid - blandet med en række fede navne som gæster."

I morgen vil Rust Din Røv bestå af Røde Henrik (Rust, Plejefamilien), JoJo DJ-Team (RebekkaMaria), Mia Stampe-Visti (Kitty Kats), Cecilie Brandel (dameUlove) og Carsten Holm (P3).


Natkoncerten med det Kings Of Dark Disco og Rust Din Røvs dj-crew er i morgen, lørdag den 11. december, på Rust i København, og du kan læse mere på om Rust Din Røvs arrangementer på Rust.

ANNONCE