Nyhed

Kasper Winding udgiver nyt album

Næste år i februar udgiver Kasper Winding et nyt album med prominente gæsteoptrædener

Det er 11 år siden Kasper Winding sidst var aktuel med en soloudgivelse, men nu har han netop annonceret udgivelsen af soloalbummet "Voila!", der udkommer den 21. februar 2011 - som er produceret af soloartisten selv.

Kasper Winding startede sin soloproduktioner for 30 år siden med albummet "Kick", og det er som sagt godt 11 år siden han udgav sit sidste deciderede soloalbum, "Vibe-O-Gram". Han har dog været aktiv som både producer og sangskriver i en lang række projekter og konstellationer siden. Winding har blandt andet komponeret musik til Lone Scherfigs "Hjemve" og produceret plader for navne som C.V. Jørgensen, Heidi, Caroline Henderson og mange flere.

Winding har i mange år arbejdet med elektronisk musik med blandt andet Sebastien Teller, Mish Mash, Mr. Oizo og Domestika med flere, men fandt så ud af, at han ville lavet noget musik, der gik ud over den gængse 2010-popformel og 80'er-nostalgi - som det beskrives i en pressemeddelelse.


Pladen er indspillet og mixet på diverse hotelværelser, lejligheder og huse i England, Frankrig og Danmark, og "Voila!" indeholder kollaborationer med folk som Henrik Balling (der også har bidraget til at producere pladen), Jonas Bjerre fra Mew, Thomas Blachman, Efterklang og den franske sangerinde Lola Zailine.

I pressemeddelelsen fremgår det desuden, at Winding i øjeblikket arbejder på at samle et band, der spiller i udvalgte byer i Danmark efter udgivelsen. Hvordan det lyder, når man kommer ud over den gængse popformel anno 2010 blandet med 80'er nostalgi, kan man høre, når "Voila!" udkommer den 21. februar 2011 på Zewski Music.

ANNONCE