Nyhed

Nikolaj aflyser turné på grund af tinnitus

Nikolaj & Piloterne aflyser deres juleturné på grund af Nikolajs tinnitus

Det populære liveband Nikolaj & Piloterne har aflyst koncerten på Kulisselageret i Horsens i morgen fredag og Tobaksgården i Assens lørdag. Det sker efter at forsanger Nikolaj Christensen er blevet ramt af den desværre blandt musikere så udbredte øresygdom, tinnitus, som giver en konstant høj hyletone i øret.

Da Nikolaj & Piloterne spillede på Fermaten i Herning i lørdags måtte Nikolaj spille med høreværn, men sygdommen er desværre blevet forværret siden da og Nikolaj udtaler på sin Facebookside:

"Desværre er min tinnitus blevet værre efter weekendens koncert på Fermaten. Selvom jeg spillede med høreværn under hele koncerten! Jeg vil ikke gamble med min hørelse, mit job. Mine ører trænger til en lang pause. Derfor ser vi os nødsaget til at aflyse de 2 jobs i denne weekend. Jeg lover, at vi kommer tilbage og enten spiller de 2 jobs til foråret eller putter dem ind i en ny efterårstur 2011."


Nikolaj & Piloterne er aktuel med pladen "Valby Town", der blandt andet indeholder en kærlighedserklærring til Århus, sangen "Blues Fra Århus".

GAFFA ønsker god bedring!

 


ANNONCE