Nyhed

Otte nye navne klar til Fed Fredag i Tivoli Friheden

Det bliver både nostalgisk og rocket til årets fede fredage

I sidste uge kunne vi afsløre de første seks navne til Fed Fredag i Tivoli Friheden. Nu offentliggør forlystelsesparken otte nye navne af de i alt 21. Det gælder blandt andet Gnags, der vil fremføre deres store 50-års jubilæumsshow, amerikanske Beth Hart og nyere navne som Oh Land og Dúné. 

De allerede afslørede navne udgøres af Djämes Braun, Jenny Berggren fra Ace of Base & Dr. Alban, Kim Larsen, Christopher, Nabiha og Rasmus Walter.

Denne uges offentliggørelse består af disse navne: 


Gnags, som i år kan fejre 50-års jubilæum, og den 20. maj kan Frihedens gæster opleve bandets store jubilæumsshow – naturligvis ført an af den syngende sprællemand, Peter A.G.

Magtens Korridorer har i to årtier hærget det ganske land med moderne rockschlagere som "Lorteparforhold", "Pandora", "Milan Allé" og ikke mindst "Hestevisen", og den 27. maj kan den københavnske kvintet opleves til et brag af en koncert i Friheden.

Nanna Øland Fabricius, bedre kendt som Oh Land, giver den 10. juni en koncert fyldt med den fængende elektropopmusik, der har betaget såvel danskerne som et stort internationalt publikum.


Frihedens øjne, de skal se, se på det, de gerne vil – og den 17. juni vil de hvile på legenden Lis Sørensen, der vil levere et show fyldt med hits fra sin imponerende karriere, der nu spænder over fire årtier.

Den amerikanske singer-songwriter Beth Hart har en helt særlig forkærlighed for danskerne, og den vil publikum få at føle, når hun spiller op den 24. juni.

Det gamle teenageidol Nikolaj Christensen er still going strong, og den 5. august spiller Nikolaj & Piloterne en koncert, der nok skal samle både nye og gamle fans i fællessang foran scenen.


Tag med på "Café Måneskin" med "Onkel Christian" og "Kald Det Kærlighed", når Lars Lilholt Band spiller en af deres altid højenergiske koncerter den 19. august.

Det er svært at tro, men de endnu ganske unge mennesker i Dúné har allerede 15 år på bagen, og den 2. september lægger de vejen forbi Friheden som en del af deres vidtfavnende Danmarksturné.

Alle koncerterne begynder kl. 20, og fra kl. 18 koster entréen 160 kr. Der er dog mulighed for at få adgang til Tivoli Friheden hele sæsonen igennem – og dermed samtlige 21 koncerter – for blot 399 kr. Så falder prisen for et turbånd samtidig fra 125 til 89 kr. Køber man et deluxe-sæsonkort for 699 kr., følger turbånd gratis med ved samtlige besøg.


Foruden Fed Fredag byder Tivoli Friheden på endnu flere musikalske oplevelser i 2016 – ikke mindst i form af de fire særlige lørdagskoncerter:

14. maj: Rasmus Seebach (14. maj)

11. juni: Party In The Park med Billy Ocean, Nik Kershaw og Bananarama (11. juni)


25. juni: Dizzy Mizz Lizzy (25. juni)

13. august: The Show og Queen Machine feat. The National Symphony Orchestra of London – en spektakulær dobbeltkoncert med to bands, der hylder henholdsvis ABBA og Queen

Ved disse fire koncerter kræves der en særlig billet, og der er gode penge at spare for sæsonkortholdere. Billetsalget er i gang på Frihedens hjemmeside


ANNONCE