Nyhed

Owen Pallett til Pop Revo

Den canadiske violinist er første navn til næste års udgave af den århusianske festival

"Hvis du interesserer dig for musik, så er sandsynligheden for, at du ejer et album, hvor canadiske Owen Pallett medvirker ret stor". Sådan skriver arrangørerne om første navn til næste års festivalplakat, der udover at have udgivet plader som Final Fantasy og under eget navn også har skrevet stygersektionerne til "Funeral" og "Neon Bible" med Arcade Fire. Derudover har han bidraget til udgivelser med Grizzly Bear, The Hidden Cameras, Pet Shop Boys, The Last Shadow Puppets samt spillet live med Beirut.

Men det er som solist Owen Pallett dukker op i Århus i 2011, hvor han blandt andet vil spille materiale fra sit tredje og særdeles roste album "Heartland", der udkom tidligere i år. Det modtog ved udgivelsen fem stjerner af GAFFAs Erik Barkman, der blandt andet skrev:

"'Heartland' er en helt utroligt storladen indiepop-plade, hvor Palletts høje, delikate vokal kæmper bravt for at få ørenlyd foran et symfoniorkester af akkompagnatører. Det er også et konceptalbum om den voldelige landmand Lewis fra det fiktive land Spectrum. Men væsentligst af alt er 'Heartland' et forrygende smukt album, hvor Pallett med hilsener til Scott Walker, Divine Comedy og Magnetic Fields skaber sit helt eget univers af klassisk popmusik – og en perlerække af vidunderlige melodier at fylde i det. Et lille mesterværk og et frækt bud på årets album 2010".


Dermed er startskuddet gået for offentliggørelser til Pop Revo 2011, der samtidig sætter billetsalget i gang i dag 8. december klokken 10:00, hvor de hurtige kan spare penge. De første 250 billetter sælges for 250 kroner indtil 15/1, herefter er billetprisen 350 kroner, og billetterne sælges via www.voxhall.dk, www.poprevo.dk og i Stereo Studio.

Pop Revo Festival 2011 foregår igen i år på Voxhall i Aarhus, og festivalen vil blive afviklet i dagene fredag den 29/4 og lørdag den 30/4.

ANNONCE