Nyhed

Pop Revo udvides med en ekstra dag og to nye navne

Den århusianske festival har føjet Flag White og The New Spring til det udvidede program

Når Pop Revo Festival afvikles den sidste weekend i april i Århus, er det over tre dage og ikke to,  som det har været de foregåede år. Flag White og The New Spring (billedet) åbner festivalen om torsdagen, og er dermed føjet til et program, der også tæller navne som Owen Pallett, Deerhoof, Sail A Whale, Paper, Iceage, Thulebasen, Taragana Pyjarama og Sleep Party People.

Bastian Kallesøe (Shout Wellington Air Force), der er manden bag The New Spring, debuterede for ganske nylig som solist med sit selvbetitlede album, der af GAFFAs anmelder Erik Barkman fik 4 stjerner og ordene: "Ti sange om forelskelsens både berusende og skræmmende fortabelse, formidlet gennem Kallesøes karakteristisk lyse vokal og fintmærkende guitarspil. Tilsat nøje udvalgte krydderier, fra nænsomt klaver til buldrende stortrommer. Lyrikken er billedmættet og svært fremkommelig, og Kallesøes kompositioner slingrer uforudsigeligt ad egne stier."

Det nye danske navn Flag White, er Bjørn Alexander Gøtzsche Langes (Death By Kite) soloprojekt, der byder på drømmende elektronisk shoegazer-pop. Flag White har for nylig spillet support for den svenske duo jj. Han har endnu ikke albumdebuteret, men er af Pop Revo-folkene spået en stor fremtid. 

Den første aften på Pop Revo byder desuden på Pop Revo dj's, der varmer op for de næste to festival-dage på Voxhall.

Billetprisen for Pop Revo Festival er med tilføjelsen af en ekstra dag uændret, og partoutbilletten giver adgang til alle tre dage.

Billetsalget er i gang, og lige nu er der et specialtilbud for århusianerne - ved køb af to billetter i Badstue Rock er der en gratis cd med Thulebasen, iceage, Sleep Party People eller Deerhoof, så længe lager haves.

Har man ikke mulighed for at benytte sig af ovenstående tilbud, kan man købe billetter her.

Pop Revo Festival 2011 afvikles i dagene 28.-29.-30. april på V58 og VoxHall, og man kan læse mere på festivalens hjemmeside

ANNONCE