Nyhed

Pinboys går i opløsning

Efter otte år afslutter århusianske Pinboys til næste år karrieren med koncerter i Danmark og Tyskland

Den århusianske gruppe Pinboys har netop annonceret deres opløsning, og sidste anslag på guitarerne vil blive slået 21. maj på spillestedet Markthalle i Hamborg. Dermed vil otte år som band blive afsluttet, men først skal der dog lige spilles en række afskedskoncerter.

Gruppen har siden dannelsen i 2003 udsendt to internationale udgivelser samt turneret i USA, Japan, Benelux og ikke mindst Tyskland, hvor bandet altså også har valgt at sætte det sidste punktum til næste år.

I en pressemeddelelse skriver bandet, at de går i opløsning af personlige årsager, og siger:


"Vi har haft otte fantastiske år med Pinboys, hvor vi har fået oplevelser, som mange kun kan drømme om. Lige fra overnatninger på kyllingefarme i Belgien til luksushoteller i Japan. Vi har spillet på hvert eneste gulv, vi kunne komme til, og vi har sovet steder, hvor det ikke var muligt at sove. Vi har udgivet den musik vi brændte for, og samtidig fået muligheden for at rejse ud i verden med den, hvilket har været et fantastisk privilegium. Vores oplevelser har kun været mulige takket være de folk, der har hjulpet os hele vejen igennem. Det drejer sig om tidligere bandmedlemmer, venner, pladeselskaber, bookingbureauer, folk vi sågar ikke kender, men som var der, da vi havde brug for dem, og sidst men ikke mindst alle de fans, der har fulgt og støttet os. Uden jer var Pinboys aldrig blevet, hvad det blev – TAK!"

De fire medlemmer er dog ikke færdige med musikken og fortæller, at Jakob Thalund Møller og Emil Johnsen har dannet et nyt band, der primo 2011 udgiver deres første ep, og frontfigur Anne Kalstrup debuterer som solist, og hendes materiale er ligeledes klar i 2011.

Pinboys giver deres sidste danske koncert Studenterhuset i hjembyen Århus lørdag 16. april 2011.

ANNONCE