Nyhed

Supercharger udgiver nyt album

Rockbandet er klar med deres andet album i marts næste år

Den 23. marts næste år udkommer det andet album med rockgruppen Supercharger, der i disse dage er i studiet for at lægge sidste hånd på værket. Sekstetten er i studiet med produceren Kristian Thomsen, der blandt andet har arbejdet med folk som Tue West, Black City, Hush med flere.

I alt tolv numre planlægger Supercharger at indlemme på deres album, der, ifølge bandet, denne gang vil være mere varieret i det musikalske udtryk. Co-producer Anders Ringman har været med bandet allerede i sangskrivningsprocessen, og gruppen forklarer i en pressemeddelelse, at de tolv nye numre vil spænde fra hard rock og southern rock til country. Gruppen har ville skære ind til benet, og de har derfor "kastet sig ud i både akustiske sange, sing-along numre og hard-rock festmateriale", som de skriver.

Gruppen vandt prisen 'Årets Metal Debutalbum' ved DMeA i 2009 for albummet "Handgrenade Blues", der modtog fire stjerner af GAFFAs anmelder Keld Rud. Han kaldte det "en forfriskende og homogen, rockende og rullende debut", og med tilføjelse af gruppens nye medlem, Lars Rygaard, på klaver og mundharmonika, skal det blive spændende at høre gruppens retning på deres andet album.


Det udkommer mandag den 23. marts på VME, mens første single udkommer mandag den 24. januar. Følg med i indspilningsprocessen på Superchargers blog.

ANNONCE