Nyhed

Sin City åbner i morgen

Københavns nye hardrock-natklub slår dørene op fredag den 13. med Supercharger live

I en tid hvor mange spillesteder klager deres nød, er det dejligt at der også åbner nye steder. Ikke mindst når det er steder der tager sig af nicherne, og de genrer der måske er lidt oversete på de andre spillesteder. Og godt nok er der af og til metal både i Pumpehuset, Stengade, Beta og på Dortheavej, men et decideret metal/hard rock-sted har København ikke haft siden The Rock måtte lukke sidste år.

Men det får de nu, og det så hatten passer. Man har de seneste uger kunnet følge med i stedets renovering gennem Facebook, hvor der er blevet postet billeder og detaljer, og der er lagt i ovnen til et skamløst ridt igennem alle heavy metal-klichéerne. Motörhead-bordforbold, angry hour, en bar kun med guldøl og snaps, en anden hvor du kan blive tatoveret, Jägermeister-lounge og ellers derudad, fordelt på to meget forskellige etager, fire barer og lounger og så videre.

De giver den gas, og var man i det humør, kunne man synes, det lignede lidt en forlænget temafest.

"Det kan man sagtens mene, men det vil blive sat til skamme, når du står med din tredje fadøl og Jägermeister ned ad blusen og skråler med på alle de sange og numre du troede du havde glemt og har det fantastisk", siger Martin D'amour, der sammen med Camilla Cockrock er en af hovedkræfterne bag Sin City.


Camilla tilføjer at det bestemt ikke er en lukket klub for heavy-rødder, men et sted alle kan komme og høre noget rock i de omstændigheder hvor det fungerer bedst. "Hos os kommer dødsmetallerne, det høje hår, spandexbuksen og Iron Maiden-rygmærket til at gå op ad en blodrød løber fredag og lørdag. Og det er også en ramme for dem der lige er begyndt at gå i byen og finde sig selv, og sidst, men ikke mindst at få de gamle røvhuller op af sofaen, fordi der omsider kommer et sted, man også kan være bekendt at komme i, selv om ens kæreste eje i en årrække har været en gasdrevet Webergrill."

De to har begge et langt CV som bookere og festarrangører og har her kastet sig ud i det sammen med restauratør Søren Haahr. Og det så kort efter at The Rock måtte lukke.

"En meget vigtig ting, vi ikke kan understrege nok. Sin City er IKKE et spillested, men en natklub med en scene. Vi skal ikke have et fuldt booket koncertprogram torsdag, fredag og lørdag, men vi kan hvis vi vil. Vi booker det vi har lyst til, og det bliver primært med afsæt i dansk og skandinavisk rock'n'roll, med afstikkere til thrash og mindre brutale og kringlede genrer", siger Camilla, "og barpriserne skal afspejle det, og ikke være meget dyrere end de brune værtshuse".

De to er begge spændte på hvad det fører til, ikke mindst fordi det i Danmark er så nyt et koncept, men entusiasmen er helhjertet og smittende.

Sin City Copenhagen slår dørene op i denne weekend, fredag den 13. april klokken 20, hvor Supercharger spiller, og det gør de også dagen efter. Billetterne til åbningsweekenden er dog udsolgt.


Adressen er Høkerboderne 18-22, 1712 København V.

Læs mere på Facebook.

ANNONCE