Nyhed

Australske fans er sure på Whitney Houston

Publikum udvandrede i protest under en koncert med Whitney Houston i Brisbane

Whitney Houston igangsatte sit comeback sidste år med udgivelsen af albummet "I Look To You", der kom efter syv års udgivelsespause. I december påbegyndte hun en verdensturné, der netop har ramt Australien, hvor folk efter en koncert mandag 22. februar dog var langt fra tilfredse med, hvad de så og hørte.

Ifølge CBS News brugte publikum ord som "skuffende" og "uværdigt" til at beskrive Whitney Houstons koncert i Brisbane i mandags, og en enkelt kaldte det endda "den værste koncert han nogensinde havde set". En grund til den hårde kritik er ifølge nyhedsbureauet AFP, at Whitney virkede udmattede og ude af stand til at spille en koncert.

Ifølge AFP måtte hun holde en pause efter to sange, og kom efterfølgende tilbage og hostede sig gennem seks sange mere, hvor hun konstant virkede som om hun havde åndenød. Herefter lod hun broderen Gary samt hendes korsangere synge en række sange, inden hun kom tilbage og afsluttede koncerten med nogle akustisk sange, hvor hun blandt andet hoppede over de høje toner i "I Will Always Love You".

Koncertpromoter Andrew McManus forsvarer dog Whitney overfor AFP og siger, at koncerten ikke var en katastrofe:

"Hun ramte de fleste af tonerne, men ja, hendes stemme var en smule hæs. Hendes helbred fejler ikke noget, hun er bare ikke 22 mere".

McManus indrømmer dog, at sangerinden havde været forpustet i nogle af sangene, men mener ikke at hverken han eller sangerinden har noget at skulle sige undskyld for.

Whitney Houston spiller i aften den første af yderligere fem australske koncerter, inden hun 6. april påbegynder sin Europaturné, der bringer hende til Danmark til juni.

 

ANNONCE