Nyhed

Depeche Mode forenet med Alan Wilder

Det tidligere medlem af bandet kom på scenen til en støttekoncert i Royal Albert Hall

Depeche Mode spillede onsdag 17. februar i en støttekoncert for organisationen Teenage Cancer Trust. Koncerten var den første af en stribe, hvor man senere vil kunne opleve Them Crooked Vultures, Arctic Monkeys, det gendannede Suede samt The Who, hvis frontmand, Roger Daltrey, har været involveret i den årlige koncertrække siden den begyndte for ni år siden. Der er ofte overraskelser til disse shows, og der var der også, da Depeche Mode gav koncert i går.

Bandet spillede femten sange inklusive klassikere som "A Question Of Time", "Policy Of Truth" og "Never Let Me Down Again" for derefter at holde en pause og give plads til ekstranumre. Da Martin Gore kom tilbage på scenen var det for at synge sangen "Somebody", der findes på "Some Great Reward" fra 1984. Det har han gjort så mange gange før, men overraskelsen denne aften kom, da det gik op for folk, at det var det tidligere Depeche Mode-medlem Alan Wilder, der sad bag klaveret og akkompagnerede Gore.

Alan Wilders deltagelse blev ikke annonceret fra scenen, men efterfølgende gav Wilder Martin Gore et kram, hilste på publikum, og på vej ud fra scenen fik også Andrew Fletcher et knus, inden de tre resterende medlemmer af bandet afsluttede koncerten med "Stripped", "Photographic" og "Personal Jesus".

Alan Wilder forlod Depeche Mode i 1995, og siden har han fokuseret på projektet Recoil. Dette er første gang han har stået på scenen med Depeche Mode i mere end femten år.

ANNONCE