Nyhed

Ea Philippa byder på ren magi

Forfattermusikeren udgiver torsdag debutromanen ”Lotuskabinettet.” Bogen er en del af projektet ”Pure Magic,” der er interaktive koncerter med alle sanserne vakt.

Ea Philippa er en alsidig kunstner med mange talenter. Dem forener hun nu med eventyrromanen "Lotuskabinettet," der både er tekst, lyd og... interaktivt teater?!

GAFFA har tidligere skrevet om bogudgivelsen og Philippas magiske teater, men nu foreligger nærmere information om de spektakulære, interaktive koncerter, der ruller gennem landet til efteråret. Bog og CD præsenteres torsdag kl. 16 ved et arrangement i "The Library Bar" på Plaza Hotel i København. Her vil forfatteren selv læse op af eventyrene, mens musikken spiller i baggrunden.

De interaktive koncerter henvender sig til alle fem sanser. Høresansen er selvsagt dækket ind, ligesom også synet stimuleres af de ni orkestermedlemmers transformerende kostumer og kulissens levende blomster. Ved indgangen får publikum udleveret en lille kasse med de midler, der er nødvendige for at opleve "magien." Kassens indhold inddrager de resterende sanser; smag, lugt og føling i oplevelsen, og undervejs i koncerten vil publikum deltage aktivt i selve forestillingen.

Der bliver snigpremiere på koncerterne i Glassalen i Tivoli, torsdag 18. februar kl. 20, og selve turnéen kører i efteråret på allandsens gamle teaterscener.

ANNONCE