Nyhed

Fanfarlo gæster Danmark i denne uge

Den svensk-engelske gruppe kan opleves på VoxHall og Loppen 3. og 4. februar

Det er ved at være et stykke tid siden, det blev offentliggjort, men da vi faktisk ikke har skrevet om det tidligere, skal vi skynde os at gøre opmærksom på, at den svensk-engelske gruppe Fanfarlo kan opleves i denne uge i både Århus og København. Nærmere betegnet spiller de på VoxHall i Århus 3. februar og på Loppen i København 4. februar.

Fanfarlo er en London-baseret gruppe, der blev dannet i 2006 og i forgrunden har den svenske sanger og multiinstrumentalist Simon Balthazar. De øvrige medlemmer er englændere.

Fanfarlo spiller en slags kantet folk-pop-rock med heftig brug af akustiske instrumenter som trompet, saxofon, klarinet, violin og mandolin. Musikken er ofte glad, mens teksterne er mere alvorlige og bliver fremført af en vokal, der giver associationer til navne som David Byrne og Alec Ounsworth fra Clap Your Hands Say Yeah. Musikalsk befinder Fanfarlo sig i omegnen af navne som Clap Your Hands Say Yeah, Arcade Fire, Belle And Sebastian og Camera Obscura.

Fanfarlo udgav i efteråret sit debutalbum "Reservoir", produceret af Peter Katis (The National, Interpol, The Kissaway Trail med flere). For nylig blev albummet anmeldt af GAFFAs Michael José Gonzalez, der var ganske godt tilfreds. Han uddelte fire stjerner og skrev blandt andet:

"...faktum er, at det er svært at finde noget markant at udsætte på dette aldeles vellykkede udspil, der ubesværet blander tunge og ret bastante lydlige elementer med florlette og nærmest svævende melodiske indslag. Og man skulle da være et skarn, hvis ikke man så igennem fingre med inspirationskildernes nogle steder lidt kraftige indflydelse og i stedet bare lænede sig tilbage for at lade sig beruse af de mange fine stunder, som Reservoir immervæk har at byde på."
 
Fanfarlo består af :

Amos Memon – Trommer, percussion, vokal

Cathy Lucas  - Violin, mandolin, klokkespil, keyboard, vokal, sav

Justin Finch – bas, vokal

Leon Beckenham – trompet, keyboard, klokkespil,

Simon Balthazar – Guitar, keyboard, vokal, harmonika, fanfarlofon

 

Billetsalget til koncerterne er i fuld gang via GAFFA Live

Fanfarlo på MySpace

ANNONCE