Nyhed

Multiudgivelse på vej fra Melissa Auf der Maur

Den canadiske sangerinde og bassist udgiver album med mere til april

Rocktøsen med de tyske gener, Melissa Auf der Maur, er snart på vej med sit andet soloalbum, som bliver opfølgeren til 2004-udgivelsen "Auf der Maur". Det bliver et multimedieprojekt, hvor man ud over et album får en kortfilm, en tegneserie, live-koncerter og fotos. Albummet kommer til at hedde "Out Of Our Minds".

Melissa Auf der Maur har fået fornem hjælp til at producere pladen og har indhentet hjælp fra både Alan Moulder, der har arbejdet sammen med Depeche Mode og Smashing Pumpkins, og Mike Frazer, som har produceret for Franz Ferdinand og AC/DC.

Debutpladen fra Melissa begejstrede ikke GAFFAs anmelder Finn P. Madsen. Han tildelte albummet to stjerner og ord som:

"I forhold til Courtney Loves rå og udfarende leg på rockskalaen bevæger Auf Der Maur sig over i den tunge afdeling, som tangerer heavy og metal som på Lightning Is My Girl, Followed The Waves og Beast Of Honor, hvilket ikke er synderligt interessant. I længden er Auf Der Maur for tung i betrækket. Her mangler det afgørende bid".

Om canadierens andet soloalbum får en bedre modtagelse, kan man altså se til april.

Melissa Auf der Maur har efterhånden et fyldigt CV; hun har spillet sammen med Hole og Smashing Pumpkins samt franskmændene i rockbandet Indochine, sunget backing for sin barndomsven Rufus Wainwright og bidraget til udgivelser for blandt andre Ryan Adams og Fountains of Wayne.

Som skrevet er det nye album på trapperne, og det lander i butikkerne den 5. april.

ANNONCE