Nyhed

VIDEO: Courtney Love og Melissa Auf der Maur på scenen sammen

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

I weekenden trådte Courtney Love og Melissa Auf der Maur op på scenen sammen og optrådte med flere Hole-numre. Se optagelserne nederst i artiklen. 

I lørdags blev de to tidligere bandmedlemmer genforenet på scenen under et event kaldet "Love" i New York – en hyldestkoncert til Courtney Love. Det er første gang i over seks år, at man ser de to kvinder på scenen sammen. Love og Auf Der Maur spillede tre Hole-numre – "Doll Parts", "Miss World" og "Softer Softest". 

Kunstnere som Michael Stipe, John Waters, Marina Abramovic og de tidligere Hole-medlemmer Eric Erlandson og Patty Schemel sendte videohilsner og hyldester til Love, som blev vist på storskærmen. Ydermere var der optrædener med Aaron Dessner (The National) og skuespilleren Chloë Sevigny med flere. 

LÆS OGSÅ: Courtney Love: Der er mange grunge-sange, der handler om mig

"Courtney er en pioner" sagde Auf der Maur om Love i en hyldest-erklæring til den 54-årige sangerinde og sangskriver. "Hendes arv er afgørende for kvinders stemme i vores kultur. Der er ingen så punk og frygtløs som Courtney, og hun fortjener en kreativ buket af hyldest," afsluttede Auf der Maur, rapporterer Rolling Stone

Hole var et amerikansk punk-rockband, der blev dannet i 1989 af Courtney Love og Eric Erlandson. I 2002 gik bandet i opløsning, men blev gendannet i 2010 og frem til 2012. Gennem karrieren udgav de fire studiealbums, de første tre i 90'erne og den fjerde og sidste i 2010. Melissa Auf der Mauer var bassist og korsanger i Hole fra 1994-1999 og igen kort i 2012. 

LÆS OGSÅ: En eftermiddag med Dr. Jekyll and Mr. Hyd

ANNONCE