Nyhed

Musiq Soulchild aflyser Europa-turné

Dermed er koncerten med Musiq Soulchild i Pumpehuset også aflyst

Den amerikanske soulsanger Musiq Soulchild har i et indlæg på sin MySpace-side aflyst hele sin Europa-turné, der inkluderede et besøg i Pumpehuset 21. februar. Grunden er ifølge indlægget, at en koncertarrangør ved navn Terence Reid ikke har sørget for hoteller og transport til sangeren samt band og crew.

I indlægget fremgår det, at problemerne allerede startede i sidste uge, da Musiq Soulchild ankom til England for at give koncert i Brixton Academy. Her var der ikke betalt for transporten til hotellet, og da bandet skulle videre til Manchester den næste dag, var der hverken betalt for hotellet eller sørget for transport. Alt dette skulle Terence Reid ifølge indlægget have sørget for, og mens bandet forsøgte at løse problemet, aflyste han koncerten i Manchester.

Ved samme lejlighed kom det frem, at Reid havde solgt Meet-and-Greet-billetter uden at have aftalt det med bandet og spillestedet. Han har desuden modtaget penge fra spillesteder i Holland, Danmark og Sverige uden at give dem videre til Musiq Soulchild, hvilket fik sangeren til at aflyse resten af Europa-turnéen.

I indlægget fremgår det desuden, at Musiq Soulchild senere på ugen vil lave et videoklip, hvor han undskylder at turnéen er blevet aflyst.

Koncerten 21. februar er nu også listet som aflyst på Pumpehusets webside.

ANNONCE