Nyhed

Se metalfilm i København

Både "Slayer: War At The Warfield" og "Iron Maiden - Flight 666" kommer op i Imperial

Folkene bag Copenhell har indgået et samarbejde med Biozonen og CPH:DOX, hvilket betyder, at man i marts og april i Imperial vil kunne opleve dokumentarfilm om Slayer og Iron Maiden på det store lærred.

Fredag den 12. marts klokken 23.59 vises filmen "Slayer: War At The Warfield", der er filmet i The Warfield Theatre i San Francisco, Californien, den 7. december 2001. Det var Slayers første officielle koncertfilm, og ud over koncertoptagelserne rummer filmen også dokumentarelementer i form af interviewbidder med såvel bandet som deres ekstremt dedikerede fanskare.

Inden filmen spiller The Psyke Project en minikoncert.

Langfredag, den 2. april klokken 23.58 vises Sam Dunns dokumentarfilm "Iron Maiden - Flight 666", der følger bandet på Somewhere Back In Time World Tour, der tog dem 50,000 miles rundt om planeten, hvor de spillede 23 koncerter på 5 kontinenter på 45 dage. En af hovedpersonerne i filmen er bandets Boeing 757, Ed Force One, der fløj bandet, hele deres crew og 12 tons sceneudstyr og samtidig var under kommando af pilot og forsanger Bruce Dickinson.

Inden filmen spiller danske Supercharger en minikoncert.

Begge film vises i Imperial, og billetter kan købes via kino.dk.

ANNONCE