Nyhed

She & Him til København

Den amerikanske folkduo gæster Loppen den 1. maj

De to charmetrolde indenfor indieverdenen, Zooey Deschanel og M. Ward, aka folkduoen She & Him, gæster Loppen på Christiania i maj måned.

Duoen udgiver den 22. marts deres andet album, hvilket de meget oplagt har valgt at kalde "Volume Two". Sangskrivningen står den kvindelige halvdel for, mens den mandlige står for produktionen.

Zooey Deschanel har efterhånden befundet sig mange år i rampelyset, hvor hun både har slået sine folder inden for sang og skuespil. Hun er særligt kendt for sin birolle i filmen "Almost Famous", og hun var for nyligt biografaktuel med sin hovedrolle i filmen "500 Days Of Summer".


Hun har anvendt sit sangtalent i flere af sine film, men hendes sangkarriere startede først rigtigt, da hun i 2008 slog sig sammen med M. Ward og de udgav deres debutalbum med titlen "Volume One". I 2008 vandt Deschanel i øvrigt Stereogums pris "Indie Rock Crush", som kan betegnes som indieverdenens svar på "Årets Babe".

M. Ward har udgivet en række soloalbum. Det seneste var "Hold Time" fra 2009, som GAFFAs Mikkel Elbech belønnede med fem stjerner. Suveræne anmeldelser til M. Ward fra GAFFAs hånd har i øvrigt været gennemgribende for næsten alt, hvad M. Ward har lavet, hvad enten der er tale om album eller liveoptrædener. Derudover er han en del af supergruppen Monsters Of Folk, der udover M. Ward består af Conor Oberst og Mike Mogis fra Bright Eyes og Jim James fra My Morning Jacket.

Man kan glæde sig til at opleve de to talenter live på Loppen den 1. maj. Forsalget starter den 5. februar og kan fra da af købes via GAFFA Live.


ANNONCE